Oostenrijkchaletboeken.nl

een vakantie CHalet boeken in oostenrijk, rechtstreeks bij de eigenaar

Oostenrijkchaletboeken - Journey Rental Support
Over ons en meer...

Wie zijn wij

Vanuit een diepgewortelde passie voor Oostenrijk is Journey Travel & Rental ontstaan.

Richard Dijs

Patricia Dijs

Journey Rental Support - Connecting housing and holidays

Vanuit een diepgewortelde passie voor Oostenrijk en de overtuiging dat het verhuren van accommodaties goedkoper en vooral eenvoudiger kan. Verbind Journey Rental Support eigenaren van accommodaties en potentiële huurders op een efficiënte manier met elkaar.

Heeft u een chalet, pension en hotel in Oostenrijk? Sluit u aan bij Journey en laat ons helpen uw vindbaarheid en bezettingsgraad te verhogen en gemaakte reserveringen efficiënt af te handelen.

De drie Journey zekerheden:

  • Journey neemt u werk uit handen (efficiency)
  • Journey helpt u met uw vindbaarheid en boekingsconversie (leadgeneratie)
  • Journey rekent een laag vast bedrag per maand (flat fee, betaalbaar)

Uw accommodatie verhuurd. Onze zorg. 
Journey is een Nederlands online platform opgericht om chalet, pension en hoteleigenaren in Oostenrijk te helpen hun boekingsconversie en bezettingsgraad te verhogen én tegelijkertijd efficiënt hun reserveringen te kunnen afhandelen.

Met een bewezen expertise in het ontwikkelen van websites en online reserveringssystemen ontwikkelt Journey op maat gemaakte websites voor uw accommodatie. Een efficiënte boekingsmodule en uitstekende online vindbaarheid zijn hierin uiteraard inbegrepen.

Door de unieke combinatie van het slimme Journey reserverings,- en boekingsysteem en op maat gemaakte accommodatiewebsites profiteren chaleteigenaars van efficiency en een uitstekende vindbaarheid.

Betaalbaar
Doordat talloze Journey webpagina’s, met daarop een uitgebreid woningaanbod, en onderliggende accommodatiewebsites op slimme wijze aan elkaar gelinked zijn komt dit de online vindbaarheid ten goede. Hierdoor besparen verhuurders veel geld door niet te hoeven investeren in dure betaalde zoekmachines.

Bij Journey sluit u zich aan bij een sterk online collectief waarbij eigen website en autonomie hoog in het vaandel staan en wij u een uniek, vast laag bedrag per maand berekenen.

Persoonlijk en efficiënt
Een persoonlijke benadering waarbij u als klant centraal staat is verankerd in het Journey DNA.
Verhuurders kunnen door gebruik te maken van het op maat gemaakte reserveringssysteem op eenvoudige wijze hun tijdsbesteding aan reserveringsactiviteiten drastisch reduceren ten opzichte van conventionele reserverings,- en boekingsystemen.

Persoonlijke aandacht en ondersteuning vanuit de Journey organisatie staan centraal in dit proces.

Blijf op de hoogte van nieuwe chalets of vakantiehuizen
Ja, graag
Contactadres

Oostenrijkchaletboeken.nl is een onderdeel van
Journey Rental Support

Regenboog 23
1231 TE Loosdrecht, Nederland

+31 621246941
info@journeyrentalsupport.nl

www.journeyrentalsupport.nl

© Oostenrijkchaletboeken.nl 2020